Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 nie zazdrość jej innym ciesz się razem z nimi im wczoraj tak jak tobie dziś - dokuczał smutek lecz nie poddali się mu walczyli - pokonując go radosnym uśmiechem mijanych ulicą ludzi ludzi takich jak on ja i ty którym złośliwość losu nieświadoma tego że robi psikusa rzucając kłody więc nie zazdrość innym radości - niech ona będzie orężem który pozwoli zwyciężać twe smutki 3
duszka Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Kolejny z Twoich "troskliwych wierszy", które mnie waruszają i.. uczą. :) W tym na przykład uświadomileś mi, że nie muszę przestać się smucić, żeby poczuć radość z innego powodu - też z radości innych, i że własnie ona ten smutek może pokonać. Płynnie, w łagodnym, serdecznym tonie napisany wiersz. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - cieszy mnie że takie wiersze lubisz. Taki zemnie już romantyk - kocham pisać o czymś wzniosłym. Lubię gdy inni się cieszą. Dziękuje za wszystko. Miłych snów ci życzę. 1
Marek.zak1 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje Marku. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Pewnie, że nie zazdrościć. Można też cieszyć się szczęściem innych. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie że tak to widzisz dziękuje za czytanie oraz serduszko. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi