Emalka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Jestem dzieckiem nocy, mimo iż Światłość mnie stworzyła. Noc pozwala mi oddychać pełną piersią. Przysiadam na parapecie, nogi skulone trzymam pod brodą i zanurzam się w otchłań czarności. Staję się nocą, włosy rozpuszczam, czeszę i wyczesuję miliony gwiazd. Niczym brokat je rozdmuchuję...I miesza się z wszystko z sennymi oddechami ludzi, wplata w sny młodzieńcze o wolności i beztroskiej pierwszej miłości. Kot ociera się , czarny, jak noc pomrukuje cicho... I siedzę tak do świtu, gdy wiatr zacznie szeleścić i noc mi zabierać. Rudą głowę o świt opieram i oczy zamykam. Zmęczyło mnie śnienie snów za innych. Niech sami tkają je sobie dziś jak pająki pajęczyny. Ja będę śniła w swoje głowie sny magiczne, ezoteryczne, moje własne... Może w końcu kiedyś zasnę?? BEZSENNOŚĆ
Emalka Opublikowano 22 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 i teraz to już sama nie wiem nikt nic nie pisze .. a jak nie ma komentarza to nie wiem..czy to sens ma czy moze jest do...
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Warto pisać, naprawdę warto. A tak na marginesie życzę Ci na jawie pięknych snów, które zabiorą Ci tę noc i pozwolą ujrzeć piękno dnia :) Pozdrowionka
Emalka Opublikowano 22 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 dziękuję... bezsenność tak często mnie męczy... ale sny bywają też piekne a jawa coż oby była tez sennie cudowna tego Tobie i sobie życzę:)
Natalia Irlandia Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Boję się bezsenności :-) Ale tego co napisałaś się nie boje bo jest hm...poprostu ładne.
Rekomendowane odpowiedzi