Bartosz Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Daleko Poza zasięgiem Na pograniczu szczęścia i harmonii Obserwując gór szczyty Zaśnieżone lasami od spodu a śniegiem od góry Wdychając przyjemny zapach igliwia Czując jak mróz opieka mi twarz Słysząc tylko swoje myśli Egzystuję Badając, szukając Harmonii W bezpiecznym drewnianym statku W środku iglastego morza Obserwując gór szczyty Wdychając przyjemny zapach igliwia Dopełniając istnienie Cichym dźwiękiem Własnych emocji Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Bartosz (wyświetl historię edycji) 3
duszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Piękne, wniosłe, a jednoczesnie spokojne i ciche obrazy natury wyzwalające głebokie poczucie włsnego istnienia... Zastanowiłabym sie tylko, czy nie wystarczyłoby jedno "Egzystuję" - to pośrodku... Mi osobiście wtedy czyta się lepiej, płynniej, a jedyne, centralne słowo "Egzystuje" jakby przeniosło się "na szczyt" wypowiedzi i "brzmi" bardzo wyraziście. Pozdrawiam :) Edytowane 2 Czerwca 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Bartosz Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowa :). Dokonałem małych zmian w utworze, myślę, że teraz utwór czyta się bardziej przejrzyście. Pozdrawiam :) 1
duszka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Tak, jest teraz jeszcze lepiej! Naprawdę piękny wiersz, z przyjemnością przeczytałam go jeszcze raz :) 1
Bartosz Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 @duszka - dziękuję bardzo :)
Bogdan Brzozka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne. :) Jedno pytanie tylko, Bartoszu - czy wers ,,Wdychając przyjemny zapach igliwia" powtórzony dwa razy to zabieg celowy? Pozdrawiam serdecznie. :)
Bartosz Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest to zabieg celowy :) Pozdrawiam :)
Bogdan Brzozka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Rekomendowane odpowiedzi