Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Jacek_Suchowicz    bo poezja to coś, co wyrasta poza  umysł i ducha 
    • @Berenika97 Dobrze, wróciłem po paru dniach i czas na zaznaczenie obecności:). Tak czwarta rano to dziwna godzina. Sen odszedł, czas zwolnił i nie wiadomo, co czynić, może coś nocnego stworzyć, Niestety nocna sprzeczność, kiedy  pomysły są, ale  nie wychodzi, bo mózg przyciśnięty i proszony, odmawia współpracy, myśli zamarły. Biologia.  Kulki otaczają kosz, bo w ciemności trudno trafić, a tenże kosz  jako jedyny beneficjent i świadek zmagań samej ze sobą. Też tak mam czasami, ale uwaga, zapisuję sam pomysł, a reszta, czyli pisanie, dopiero rano. Polecam :Pozdrowionka. 
    • @Andrzej_Wojnowski   Oczywiście, że uwierzę:)  Ja często też nie poznaję własnych słów. :)  A starzejemy się wszyscy. :) 
    • @Berenika97 Oj Bereniko 97 oboje wiemy, że nie kupujesz ich w całości :)) Bo gdybyś je w całości kupowała bylibyśmy właśnie w którymś z moteli Wielkiego Miasta o właściwej porze :)
    • @Poet Ka nie  ma za co dziękować napisałaś dobrze i Ci się należy    rybak brzaskiem motyla zarąbał a dziś przypływ na plażach zatoki ciężki kamień i nieregularny  szkiełko w piasku ktoś znowu przeoczył   pozdrawiam ps nie opisuję interpretacji, bo nie chcę aby Poet Ka dowiedziała się o czym napisała wiersz  :)))
  • Dodaj nową pozycję...