Ten utwór został doceniony przez użytkowników. tetu Opublikowano 14 Maja 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 rozbrajania min nauczyłam się sama zawsze podniecało mnie ryzyko i możliwość wkładania palców tam gdzie nie trzeba - jestem silniejsza od wczorajszych łapanek historii domykanych po omacku nocą łatwiej przemycić ból bez świadków po ostatni siniak wylizuję rany jak suka 10
beta_b Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Tetu, stajesz się jedną z moich ulubionych tu autorek. Tekst jasny: nie polemizuję, nie poprawiam. Mam jak w tytule. Pozdrawiam, bb Edytowane 14 Maja 2019 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moją też i mówię to z uśmiechniętą miną :) Świetny wiersz. 1
WarszawiAnka Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Ciekawy wiersz - krótki i treściwy. Zazdroszczę rozbrajania min - ze mną jest odwrotnie. Zainspirowałaś mnie - i natychmiast napisałam własny wiersz. Wkleję za jakiś czas. :) Pozdrawiam P.S. Jednak pozbyłabym się tej suki. Lizanie ran jest wystarczająco wymowne 1
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Dzieje się, tak lubię. Może można zmienić układ wersów w samym zakończeniu tekstu by optycznie wyrównać obrazek. Może można przez to pozwolić na większą "czytelność". Jeden z lepszych tekstów na orgu od dłuższego czasu. Pozdrawiam kkk 2
???? Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Bardzo dobry wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Don_Kebabbo Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Podpisuję się pod wypowiedziami wcześniej komentujących (w sumie nie miałem innej możliwości ;)). No i dodam, że miło czytać wiersz z dobrymi przerzutniami - albo tak dużo tekstów mi umyka, albo gatunek jest na wymarciu. A może poezja po prostu lubi od czasu do czasu hibernować ;) Pozdrawiam. 1
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beato, taki komentarz to miód na moje serducho. Pięknie Ci dziękuję.
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janko, czyli się naigrywasz? :P A tak poważnie bardzo pięknie Ci dziękuję.
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warszawianko, fajnie że zajrzałaś zwłaszcza że to Twój pierwszy komentarz u mnie. Bardzo się raduję że Cię natchnęłam, bo zostać czyjąś inspiracją to bardzo, bardzo miłe. Tym bardziej nie mogę doczekać się Twojego tekstu, ale nie spiesz się, co nagle to po diable:) Co do puenty, sądzisz że przedobrzyłam? To już prawie dwuletni wiersz, więc może faktycznie warto spojrzeć na chłodno. Przyjrzę się, dzięki.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Wymiatasz dziewczyno 1
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, dziękuję za tak przychylny komentarz, to dla mnie zaszczyt, przemyślę sugestię, pozdrawiam.
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faina, dzięki że zajrzałaś i cieszy mnie że się podoba.
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Don, ano nie miałeś;) Tobie także dziękuję za podobanie i chwilę z wierszydłem. Cieszę się, że mogłam Cię gościć. A props poezji ja tam wolę myśleć, że jednak hibernuje niż wymiera, bo zawsze jest nadzieja, że z wiosną coś odmarznie;) Dzięki za wizytę. Pozdrawiam serdecznie.
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wymiatam:) Całe życie sprzątam i ani przede mną, ani za mną;) Dzięki Marcin, pozdrawiam. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I oprócz sprzątania jeszcze droczyć umiesz
tetu Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj to potrafię najlepiej:) 1
WarszawiAnka Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś mi się wydaje, że już u Ciebie komentowałam... A nawet jeśli nie - to niejeden Twój wiersz przeczytałam. :) Natchnęłaś mnie tym tekstem, bo poruszył bardzo czułe struny... A swój wkleję w poniedziałek. :) Co do puenty - myślę, że ta "suka" jest zbędna. Pozdrawiam :)
WarszawiAnka Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 @tetu : ...i oczywiście dziękuję za głos. :)
Rekomendowane odpowiedzi