Anonim* Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Ciemno Niedopowiedzeń mrok Co teraz Nie ma juz sił Wypaliły się Zbyt szybko Zanim przyszło zło Pusty dom Cztery ściany Pustka we mnie Pętla Edytowane 17 Maja 2019 przez Anonim* (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Przez swoja oszczędność słów i prostotę sformułowań przemawia do mnie mocno i zapada głęboko treść Twojego wiersza... Odrobinę zmieniłabym początek, bo trochę niezręczne i wymuszone przez rym wydaje mi się sformułowanie "niedopowiedzenia wciąż". I zastanowiłabym się, czy potrzebne jest na końcu "nic więcej". Może napisać w ten sposób: Ciemno Niedopowiedzeń mrok Co teraz Nie ma już sił Wypaliły się (zamiast "Wypaliło się") Zbyt szybko Zanim przyszło zło (zamiast "złe") Pusty dom Cztery ściany Pustka we mnie Pętla Co Ty na to? Pozdrawiam :) 1
Anonim* Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgodzę się z Tobą, faktycznie lepiej to wyglada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi