Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale kiedy nazwa i zespół powstał, to o ile się nie mylę była tam Mandaryna, można się pogubić w liczeniu kobiet Wiśniewskiego. Dzięki za oświecenie :)
Bogdan Brzozka Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tu masz rację,Alicjo.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Iwono, Maju, Marku dziękuję za serdeczną reakcję. Niech wena Wam sprzyja i nigdy nie mija Pozdrawaim
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szacun. Nie wiedziałem że grasz. Wrzuć link - chętnie posłucham. Zawsze chciałem grać, ale nie wyszło. Gram, ale w brydża sportowego. Ale to nie to. Czasami napiszę jakieś tekst i grają znajomi. Pozdrawiam
Bogdan Brzozka Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale to chałtura - wrzucę w wolnej chwili.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wrzuć na moja prywatną skrzynkę. 64 to dobry rocznik. Coś na ten temat wiem. Pozdrawiam 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Dziękuję również za serdeczną reakcję. Pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie niepoezia apolitika (Jest takie monstrum, właśnie odkryłem) Tam rękę też ja w środek nocnika Wkładam, bo polsko ściobraca tyłem I wtedy wieszcz, co rzekłem, powiadam Dzieje się, staje - o, kurwaprzeto (Przepraszam senior, przeraszam madame Za mój brakmanier rymem dobełkot) ;) Pozdrawiam. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Marlet, Pi, 8fun, Sylwestrze dziękuję za serdeczną reakcję. Niech noce majowe wiersze tworzą w głowie Wam Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można i tak. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi