Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Tekst byłby gites ale rytm się wali 1
le_mal Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem wiem, jutro biorę się do remontu. ... a dzisiaj chcę zapobiec zgorszeniu... lecę !!!!! 2
jan_komułzykant Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dwie pierwsze są ok, niestety żeby się zgadzało trzeba z czegoś zrezygnować - jakby co, to moja niezobowiązująca propozycja. śmieją się z panny wszystkie chłopaki nowe pończochy w czerwone maki rano ze złością pończoszki zdjęła nogi w onucki wnet owinęła mądra dziewczyna nie myśląc wiele pyta o pomoc czy jej udzielę przykro mi bardzo mówię niestety mam tylko stare brzydkie skarpety (zamiast brzydkich oczywiście można dać "ciepłe" ;) 2
le_mal Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj nie dam rady już, ale jutro zabiorę się do pracy i pewnie wykorzystam podpowiedzi :) Panie Janku, dziękuję ;)
jan_komułzykant Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2019 nie ma sprawy, ale darujmy sobie tego pana ok? :)
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 @Marcin Krzysica, @Alicja_Wysocka Dziękuję za przydrożne serduszka:)
Czarek Płatak Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Napisane lekko i z humorem. Też myślałem, że to o Pippi :)
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarodzieju słowa :) Interpretacja dowolna :) dziękuję .
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 @ta Łucja , @Czarek Płatak dziękuję za serca :)
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2019 @beta_b i @jan_komułzykant Dziękuję Wam za pomoc i wygładzenie wierchołka :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisał Pan @le_mal słuchając szlochów, Fizia wydała z siebie wiele pończochowych "ochów". Pozdrawiam J.
le_mal Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Były też ochy i były achy wiersz napisałem co teraz robić robić? muszę uciekać w krzaki :)) Całuję rączki :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, w takich razach trzeba wiersz pisać. Dlaczego zaraz uciekać? Jeśli Pan taki grzeczny? ;))
le_mal Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grzeczny dla grzecznych miły dla miłych czasem mi tyko nerwy puściły :) Uściski :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Uśmiech i serduszko za wiersz :)
le_mal Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za uśmiech i serce :)
Rekomendowane odpowiedzi