Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta Kiedyś też lubiłem się opalać, ale słysząc o tych różnych czerniakach odpuściłem sobie tę przyjemność. Bezchmurnej pogody życzę.  
    • @Roma Zdarzają się takie przypadłości, jak w Twoim wierszu. Rozumiem,że metaforycznie pojawiły się w relacji on - ona. A mnie akurat skojarzył się całkiem odwroty fakt w moim limeryku:   Bladolica śpiewaczka   gdy Jan Kiepura śpiewał w Laosie Emmie aż wyszły piegi na nosie do dyrekcji miała żale nie uprzedził jej nikt wcale że polski tenor ma słońce w głosie   Pozdrawiam.
    • @wierszyki dziękuję za ślad @Roma @Deonix_ @akowalczyk @violetta pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @samanta_13 Utalentowany pianista   z braku pianina Krzysiek w Jantarze ćwiczył na Lidce szybkie pasaże słysząc Boże Chryste Panie powziął święte przekonanie że ma ten talent od Boga w darze   Gra wstępna   żona pianisty Lilka z Hajnówki wyczuwa często suchość śluzówki fan Chopina ginekolog rzekł że mąż ma kiepski prolog winien w preludiach ćwiczyć palcówki
    • W każdym zakątku Polski piękne kapliczki, takie wśród pól najpiękniejsze. Zastanawiające porównanie pozostaje w ładnym niedomówieniu. O Bożym świecie przez chwilę można zapomnieć. ;) Z przyjemnością.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...