Justyna Adamczewska Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2019 To jest niesamowite. Śpiew daje siłę, duszę porusza, otwiera serca, daruje skruchę. @Justyna Adamczewska 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @Mateusz Dziękuję. Pozdrawiam Serdecznie J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, tak. Jego śpiew towarzyszy mi przez całe życie. R.I.P. Mistrzu. Dziękuję Iwonko. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tak. Na bóle wszelakie, ostre zapalenia - tak, ja potrzebuję takiego ukojenia* @Justyna Adamczewska * Słowo, dzięki któremu napisałam powyższe słowa. Dziękuję za nie @Marlett. Piszę to wyjasnienie, aby nie naruszać praw autorskich. Marlett - dziękuję. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2019 WarszawiAnko, dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi