iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze dobrze czujemy się tam, gdzie nasze miejsce. To powinien być drogowskaz, ale człowiek lubi różne innowacje i eksperymentacje, co nierzadko go gubi …:(
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Janku, ja półgłówek, zjaśnij
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, ha :) też nie wiem, bo gdybym wiedziała to już by tu mnie nie było :) zdrówka również
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda :)
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam wrażenie, że teoretyzujesz. Szanse masz, ale jaka to szansa? ;)
jan_komułzykant Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja ćwierćnut używam tylko ;)) no dobra zjaśniam - literek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Marlett Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli z dużej LITERKI - to może wystarczy PÓŁLITERKA ; :))))) 2
jan_komułzykant Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. małe literki większy czynią skutek. wie o tym ten, co nie wziął okularów i pod umową podpisał się głupek, a dziś doczekał całego koszmaru. :) 3
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cwaniara:))
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a klucz wiolinowy znasz?
jan_komułzykant Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam, od Violi nowy dostałem, ale używam starego, jakiś poręczniejszy i ładniejsze zakrętasy ma - cyzelowane takie.
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ten od Violi czym się rożni? A ty bardziej E dur jesteś , fajny chwyt Bo ja wysokie DO Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez Maja Cyman (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Violi nowy jest. Ale dajmy spokój, bo się Iwona zdenerwuje - w gościach jesteśmy, nie wypada.
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Mario!!!!!!! Niebo to świetne miejsce, gra myzyka Pan Bóg sam nabija rytm oczywiscie, i jest tam mnóstwo dzieci bardzo pieknych
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potwierdzam , genialna szkoda żeby taki geniusz sie zmarnował
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 przecież ten rażący kolor w przedsionkach to ściema, Wy naprawdę nie wiecie jak i gdzie isć?d la mnie to nie pojęte 1
Maja Cyman Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Rozmawiałam z ........Mistrzem sam się murem obronił przed Heretykami od tego flegatonu czy jak tam , od gwałtowników i od czelusći. Nic wam nie da bo to jest kłamczuszek mały
wjola Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 droga bardzo a jednak każdego stać ;)
iwonaroma Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, janku - coś mi procentowo uwaga zaszwankowała :) dzięki za tak obrazową podpowiedź :))))
Rekomendowane odpowiedzi