Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 wariaci z lewej z prawej z przodu i z tyłu wszędzie ich pełno a ja chcę żyć więc też zwariowałem głupim zacząłem być i teraz wszyscy razem sobie idziemy nie kłaniając się sobie przecież każdy z nas wie kim jest - więc po co ten cyrk wariaci z lewej z prawej między nimi ja który wie że mimo wszystko idzie z tym żyć 2
Natuskaa Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ano, idzie z tym żyć, na co komu perfekcja? Świetny wierszyk :) Pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie to wyszło.Waldku,udany wiersz. J/
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoja wizyta za którą dziękuje jak i za komentarzyk oraz serduszko. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - miło słyszeć miłe słowo - dziękuje Justynko. Kolorowego wieczoru życzę.
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Wariat na dole Wariat na górze Tam śmiech, tu polew (Wariatem jużem?) Przyznam się, że nie zawsze mi Twoje pióro podchodzi, ale czasem bardzo bardzo - tutaj super! Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło cię widzieć - cieszy mnie że dzisiaj się podoba że jest super - dziękuje i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi