Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Waldemar_Talar_Talar   ona jest wiosną która budzi zamarznięte serca    miłość jest odpowiedzią na wszystkie pytania świata
    • @Amber Może muzyka wie coś, czego my nie pojęliśmy -  że obecność nie kończy się z chwilą odejścia.  
    • @Tectosmith Piękny, delikatny wiersz o sile pojedynczego słowa - tego, które niesie w sobie całą przeszłość i przyszłość, miłość i przemijanie. Lubię tę lekkość formy przy głębi znaczenia.
    • @MigrenaTeraz już nie wiem, czy powinnam wrącić swoje grosze. Ale mam nadzieję, że będziesz szczery i wyjaśnisz zagubionej osobie, czy dobrze zrobiłam. Bo ja tylko o wierszu chciałam napisać. Bardziej osobiście, bo taki czas... Pamiętam ten wiersz, z początku sierpnia, bardzo się wzruszyłam wówczas i teraz. Znowu, od początku przeżyłam śmierć osoby niezwykle mi bliskiej. W podobnym pokoju .... Pozdrawiam
    • @obywatel  nie nie głupio, dzięki za komentarz, bo on też sprawia, że Pan się zatrzymał, przeczytał. Ten wpis że   "zdjęcie mnie powaliło" to dowód   To nie jest gloryfikacja- czegóż, co miałabym gloryfikować? Dramat? Takie dramaty się zdarzają- wybór, i nie wiem jaki, bo tu nie oceniam, a jeśli już to składam hołd- tym którym nigdy nie dane było, aby żyć. A kiedy pisać- jak nie dziś? Dzień Wszystkich Zmarłych   ps. dopiszę.   I może ktoś się zastanowi, aby tego nie robić.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...