Liryk Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Są za mną takie noce przez które przebiegłem z bardzo złymi wilkami ochoczo rosnąc pośród chwastów przepraszam Jakubie że twoją drabinę ukradłem rozerwany tą zabawą ostatecznie na strzępy oniemiały wobec piękna podniebnych zamieci nadając swoje imiona bezimiennym głębiom truchlałem ilością kombinacji rodzących się na wyciągnięcie wzroku błogosławiąc łzami szczęścia grunt stabilny źródeł kilka spraw jeszcze nie wyjaśnionych Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Liryk (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Liryk, Czy rzeczywiście potrzeba tak wiele enterów? Myślę, że można nieco zmieić wersyfikację, tzn.zbić tekst w większe strofy. PozdrawiaM.
WarszawiAnka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, układ stroficzny byłby wskazany. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Podoba mi się ta metaforyczna opowieść; wczytując się w nią można wiele zobaczyć. Niektóre obrazy przyprawiają o zawrót głowy, zwłaszcza kradzież drabiny Jakubowej... Mam jednak dwie uwagi: 1) "bardzo złe wilki" zmieniłabym na coś bardziej wyrazistego - może: "zajadłe"? 2) "totalnie" też bym zmieniła - to słowo nie pasuje do takiego otoczenia. Pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. P. LIR. Oswoił dzikość - to trudne, nie wytresował, a oswoił. Przebiegł PEEL noce z wilkami, a na strzępy rozerwała Go zabawa - jak funkcjonuje ? Tego nie rozumiem. J.
Rekomendowane odpowiedzi