Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To może podałbyś jednak autora oryginału?!! Bo to przecież podstawowa zasada, albo .. posądzenie o plagiat

Opublikowano

----------------------

Kłania się pierwsze prawo erystyki: doprowadź tezę przeciwnika do absurdu i wykaż że nie ma racji i jest tak naprawde idiotą. 

Poza tym, w większości języków europejskich, które znam, nie stosuje się słowa "żona", lecz "moja kobieta". Tak na szybko: Ma femme, mi mujer (nie esposa), meine Frau (nie Ehefrau_) itp. więc w ogóle nie rozumiem, o czym piszesz. 

Opublikowano (edytowane)

No to, poczęstuję ciebie takim "na kolanie" wymyślonym dwuwierszem:

O tym, na co stać faceta

zaświadczają ... kondomy w pakietach

.

Edytowane przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Staram się czytać ze zrozumieniem, ale nie znalazłam wstępu, w którym jest mowa o autorze - kobiecie. Ale w zasadzie nie ma to znaczenia, nie pociąga mnie myśl, nic nie wnosi do życia.
Pracujesz w mordo, nie wiem jako kto ani gdzie - ale szukam chętnych do wsparcia fiesty balonowej w Legionowie, 100 lat miasta. 
Jeśli coś możesz podpowiedzieć, pomóc, pisz na PW. Daje w pakiecie loty balonem. bb

Opublikowano

mówi się, że za mężczyzną znajduje się kobieta

i to jest prawda, choć feministki pewnie się oburzą :)

jeśli i kobieta jest dużo silniejsza niż facet - zniszczy go

a jeśli jest tylko ciut silniejsza... i kocha... stworzy dla niego podwaliny :) 

Opublikowano

Wychodzić za mąż - to wybierać świadomie miejsce za mężczyzną. On prowadzi a ona go wspiera. Jeśli tego nie ma a jest tylko antagonizm - nic z tego nie będzie.

Oczywiście wolą kobiety jest, za kim stanąć :)