dytko Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Żwawy Jerzy wierzy że ona w Żytomierzu leży piękną damę cmoknie aż jej łono zmoknie uratuje księżniczkę z wysokiej wieży
czarna Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 "Przecież nie molestowałem, pocałować tylko chciałem" -myśli Jerzy, wypadając z okna wieży.
Bogusława Ter Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja na ten wypadek patrzę pełna troski : On nie za całusy zleciał, a za zgłoski. bo
dytko Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 toż to łono z krzakiem czarnym spięte gumką w kucyk marny on też myslał że łysiutka że wprowadzi tam filutka ściągnie do spienionej wanny :)
kalina kowalska Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jeszcze raz do Pana Dytko: sprośny pomysł to nie wszystko. Przy słów rymie myśl, aby nie wyszło prostackie korytko.
dytko Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dobrze Pani Kalino ale pamiętaj proszę ino że to rym oraz dym jest pustym rymem ino :)
kalina kowalska Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nie w rymie tkwi tajemnica, limeryk nie tym zachwyca, że frywolny temat narzuca już schemat, by z piersiątka robić cyca.
dytko Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 się przyznaję się nie znam na koncie cztery limeryki mam jam amator nie domator na twą rade chętnie sie zdam :)
kalina kowalska Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Amatorka jam jak Ty, limeryki mam ze trzy, zgłoski liczę, ciągle ćwiczę ten warsztat limeryczny. :) pozdrawiam
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Może nawet racje macie, Ale powiedz mi , Dytko , bracie : Co codziennie w Tv Oglądamy sprośne pomysły co robią z dam kurtyzany, gdyż 21 wiek macie. :):) Wiek ten dziwny i surowy, Chowajmy prędko głowy, Nie przyznajemy się do niego, Żeby wody nie zrobił z mózgu naszego, Żebyśmy nie stali na baczność jak sowy ;)
Rekomendowane odpowiedzi