Roklin Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Są ludzie czynu - planują więc stale, a projekt się szybko staje przedmiotem – jak ten gęsty płot. Są marzyciele płonący zapałem – słuchać ich można w co trzecią sobotę: jak dobrze się szło! Są wierni idei – ci wiele czytają w wysokich wieżach, gdzie nikt nie zagląda – tam rodzi się myśl. I żeby tylko choć człowiek czy zając zajrzał raz na dzień – inaczej ich sądy mogą stracić błysk. Jeżeli pragniesz natychmiast coś zmienić, to ustaw, proszę, kieliszki za szybą – a każdy z nich lśni. Lecz jeśli żądasz wolności, przestrzeni i patrzysz na mnie, jakby cię paliło – czy widzisz te drzwi? 13.11.2018 2
Marek.zak1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Właśnie czytam książkę Wojewódzkiego. On, jak sam twierdzi, ma taką potrzebę zmian. Zmienia głównie samochody i kobiety. Jest czlowiekiem czynu. 3
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie wiem gdzie się ustawić, może jestem każdym po trosze. Postoję, poprzyglądam się i zostawię jak było. Dobrze zwierszowany. Systematycznie spleciony akcent oksytoniczny z paroksytonicznym. niewielu to potrafi, winszuję :)
Roklin Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 @Franek K, @Marcin Krzysica, @Pi_ - dziękuję za serduszka :)
Roklin Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I słów. Takich, które tworzą wokół niego specyficzną aurę. Ale ciekawi mnie, czy faktycznie coś się za tym kryje, czy to tylko poza (to ogólnie, nie tylko o Wojewódzkim). Dzięki za wizytę :)
Roklin Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pochwałę formy - to wyszło bardziej intuicyjnie niż z namysłem (chociaż, żeby coś takiego stworzyć, to namysł też musiał być). Sam też nie wiem, w której kolejce bym się ustawił. Dziękuję :)
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On nie jest z mojej bajki, ale w tym co robi (kasa, dziewczyny, samochody, sława) jest świetny i trzeba mu to oddać.
Roklin Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z pewnością ma pomysł na siebie, tak :)
Rekomendowane odpowiedzi