Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 świat to bajka daje się lubić mimo że dni miewa ciemne świat to baśń ukryte w niej drogowskazy są lekiem świat to legenda umie opowiadać o tym co było co jeszcze będzie świat to wiele w jednym - to mit który istnieje nie tylko na niby jest prawdziwy jest szczery mimo że kuleje zapłacze 4
Deonix_ Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Przedostatnia zwrotka wyszła wieloznaczna jak nie wiem :) Podoba mi się to ;) W ogóle mi się ten wiersz podoba, ze wszystkimi trzema pierwszymi strofkami się zgadzam, trafne porównania, spostrzeżenia :) Pod koniec jest matrix, a na koniec objaśnienie i uświadomienie czytelnika :) Fajne :) Więcej nie chwalę, bo to by mogło być już nadużycie :) Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że zajrzałaś - dziękuje za to i za głosik oraz za to że się podoba.. Uśmiechniętego wieczoru życzę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2019 Ten mi się podoba Waldku :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie Sylwestrze. Dziękuje za to i za głosik. Pozd.
Roklin Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2019 Świetna rzecz. Podoba mi się Twój sposób obrazowania - fraza, opis i dopowiedzenie. Generalnie zgadzam się z @Deonix_, czwarta zwrotka jest jakby przestrogą dla zauroczonych trzema poprzednimi, ostatnia wskazuje na to, że choć jest ułomny, to jest też jedynym, jaki znamy. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - dzięki za czytanie i miły oraz szczery komentarz. I za głosik. Pozd. Edytowane 29 Marca 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 Gdyby przynajmniej połowa ludzi patrzało z podobnym optymizmem na świat jaki jest przedstawiony tutaj. Byłoby wiele mniej toksyczności gniewu I pogoni za kasą I pozycją. Dobrze było wpaść. Pozdrawiam t.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Tomaszu - miło że zajrzałeś do starego piernika. Cieszy mnie to co napisałeś w komentarzu Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2019 @Beata B. - dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi