złota lenka Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 przełykam smak goryczy pieprzę wszystko dodając pikanterii w garnku niepewność mieszane uczucia kipią gniewem na ostrym ogniu zapalonym zapałką bezsilności wszystko się we mnie gotuje!
złota lenka Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 tak wiem to jeszcze nie to... za dużo tu "dosłowności", ale ja w obecnej sytuacji nie umiem inaczej, więc prosze o sugestie... jeśli z tego w ogóle coś może być... pozdrawiam lenka
dytko Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 jak dla mnie leka ;) pikantnie tu ostatnio :) pozdrawiam dytko
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jeśli się gotuje, to trzeba dać temu upust... A tak na serio to bardzo podoba mi się ten wiersz, czasem miewam takie stany uczuciowe, lecz nie potrafiłabym ich tak pięknie wyrazić Pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja zrezygnowałabym z rymów. "mieszane uczucia kipią" - jest ok. Postaraj się może o więcej dynamizmu - a ostatni wers zakończ wykrzyknikiem. Hmm...? Pozrdr. Cat
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Fakt, fakt, fakt, fakt... czasami też się tak czuję. Jest to napewno conajmniej dobry wiersz, a może nawet więcej. Pamiętam Twoje inne wiersze, widać, że robisz postępy, oby tak dalej. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
złota lenka Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Nie było mnie długo na forum, bo miałam problemy z kompem... bardzo dziękuję za wszystkie opinie... pomyślę nad zmianą tytułu tylko muszę znaleźć odpowiedni... a wykrzyknik już robię... Pozdrawiam. lenka
złota lenka Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 O witam i dziękuję.. musze to zmienić,ale nie wiem jeszcze jak... jeśli ktoś ma jakieś propozycje... jestem otwarta i czekam. pozdrawiam lenka
złota lenka Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mam nadzieję,że już lepiej... troszkę zmieniłam starajac sie zachowac sens a zlikwidować "niesmaczne" rymy... by jednak pozostać w ostrym temacie... pozdrawiam lenka
Rekomendowane odpowiedzi