iwonaroma Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 nie przekraczają rubikonu bólu rozplątują mnie i pozostaję otwarta na zawsze 4
duszka Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Zaniemówiłam... tyle w tym głębi i piękna... Tak, taka jest miłość, jeśli jest. I po to jest. Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej :) jestem mile zaskoczona :) dziękuję bardzo i również pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Dzięki dla Ani za serce :)
duszka Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam i czytam ten wiersz, bo za każdym razem zapada we mnie głęboko i budzi tam radość, tę radość wiary w miłość.., nie tyle w doskonałość człowieka, który mnie nia obdarzył, i którego "palcami" się posłużyła, jak w nią samą. Nawet nie wiesz, jak potrzebowałam uświadomienia mi tego. Dziękuję :) 1
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. duszko :) to wszystko dzięki porozumieniu dusz :) my się staramy - rzecz jasna - ale podstawę tego porozumienia stworzyły miłosne palce :) , które ulepiły nas z tej samej gliny.. Serdecznie pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi