Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• snuję się po za­ka­mar­kach two­jej i swo­jej duszy jeszcze tli się spokój i cisza wy­pełnia mi głowę a prze­cież świt już pat­rzy mi w oczy i noc się kruszy tu wiara żag­le pełni i czas na za­mysły no­we dzień egois­tyczny - słońce wschodzi in­ne niż wczo­raj mil­knie czer­wienią a cienie tańczą do­koła nas szu­kam in­spi­rac­ji i chcę żeby ktoś mnie prze­ko­nał że war­to osza­leć cho­ciaż za­bo­li ko­lej­ny raz myślisz - por­wie go nurt rze­ki w której na­wilżam dłonie mil­kniesz i do­ty­kasz moich ust nie pat­rząc mi w oczy na rzęsach krop­le niepew­ności i nie wiesz co po­wiem lecz masz pew­ność co czuję do­ty­kając cię tej no­cy
    • @LeszczymBardzo oryginalna definicja :) Pozdrawiam:)
    • @Starzec   Niby tak …ale jednak…napiętnowani ;)    pozdrawiam :) Kobieta z W. ;) 
    • @hania kluseczka No, dla mnie to i tak zawsze była łamigłówka. Ale wiesz co... Mi się wydaje, że dzięki doświadczeniom z erekcjato jakość pisania mi się poprawiła. W regularnym wierszu, myślenie w kategoriach odwrócenia, przekształcenia sensu, opowiedzenia historii inaczej, daje naprawdę oryginalny efekt jeśli dzieje się już na poziomie strofy. 
    • @Marek.zak1Nie ma to jak wyobraźnia :) Pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...