Franek Klimek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Trochę za mały jest ten Żytomierz, ja go mierzyłem, teraz Ty go mierz. Epidemia się rozszerza przez Jerzego, oraz jeża, lecz nie mierz ołówkiem, bo go tu złomierz. ef
czarna Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Franek zachęca aby Żytomierz mierzyć czymkolwiek wzdłuż i wszerz. Dla czarnej pokusa, złapała wirusa. Umiesz łobuzie sprowokować. Wiesz?
Bogusława Ter Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Chociaż tutaj szansa marna, dzielnie walczysz. Brawo Czarna . bo
Maciejka Pomorska Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ja w kwestii mierzenia: czy cokolwiek zmienia, że zamiast na mile, drogie koleżanki będziemy to żyto mierzyły na szklanki?
Ona_Kot Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Szklankami żytnią mierzyły cicho aż obudziły we Franku licho. Siedzi on teraz, ręce zaciera bo coraz więcej dzewcząt nabiera na swoje podpuchy o Żytomierzu. Franku, posadzimy Cię kiedyś na jeżu! ;)
Rekomendowane odpowiedzi