Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) makaron zawsze trzeba gotować inaczej jest niesmaczny ma taką niefajną chrupkość i nie nawija się na widelec pogryziesz ale nie połkniesz jest jak tydzień bez piątku godzina bez kwadransa przygoda miłosna bez flirtu płot bez kota noc bez gwiazd nadzieja bez wiary Edytowane 12 Marca 2019 przez Johnny Bravo (wyświetl historię edycji) 1
beta_b Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst jaki jest - każdy widzi, druga zwrotka go rozpędza; z nadzieją poleciałeś wysoko - ale w zasadzie nadaje mu drugiego wymiaru. I nawet bym przełknęła ten makaron, gdyby nie forma w boldzie. Kto nie połknie? Gramatyka? Pozdrawiam, bb Edytowane 12 Marca 2019 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 1
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten kto gryzie - maleńka. Ten co nie gryzie, to nie połknie, bo nie ma co. Teraz dociekliwa myszko już rozumiesz? Nie wstydź się - to nie takie proste ;) Skoro kino odpadło, to może ty, ja, księżyc. Czaisz, mała?
beta_b Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zabawa słowem była, nie podmiotem w zdaniu. I nie jestem dociekliwa, gdy wychodzi w praniu. 1
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Problemów większych nie masz? O księżycu już wspominałem? ;)
Marlett Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. makaronu nie trzeba gotować można go zmielić i wypierdzielić a jeśli go nawijać to tylko na uszy dojdzie gdy się leciutko przesuszy będą z tego flirty i dania ze sera bo tak się zaczyna mydlana opera 2
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech bedzie, dorzucę pierwotne "się" co było i później jeszcze pomyślę. Dziękuję słońce, za cierpliwość. zmieniłem całą ;) Edytowane 12 Marca 2019 przez Johnny Bravo (wyświetl historię edycji)
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że jestem twoim natchnieniem, twoim muzem, ostro skarbie zaczynasz ;) Edytowane 12 Marca 2019 przez Johnny Bravo (wyświetl historię edycji)
Johnny Bravo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki brachu - widać, że kleisz bazę - się dorzuciłem i pomyślę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Johny, ale żeby nie było, że na Ciebie lecę. Ok? Dobranoc :) 2
iwonaroma Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Przeczytało mi się najpierw: wiersz o makaronie bez serca ;) Edytowane 13 Marca 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 2
Marlett Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Makaron musi mieć serce, najlepszy jest z podrobami :))) 1
iwonaroma Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tożsamość bez podróbek :) 1
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem ziomeczku, masz serduszko dla niepoznaki, niech będzie, że ja zacząłem ;)
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak twardy to i bez serca. Ja serce mam jak ocean - się wykapiesz w nim piękna? ;)
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 więcej wiary, LPS czuwa ;) Pozdrawiam. 2
Marlett Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gość Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 No proszę, takie nieciekawe danie "makaron bez sera" ...a już jest 19 porcji :)) Następnym razem daj coś mięsnego ; )
Johnny Bravo Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie Johnny tam impreza. Nóżki w galarecie mogą być? ;) Dziś o zjawiskowa dam wiersz fizjologiczny, to będzie czysta fizjonomia - normalnie Platyn pełną gębą ;)
Maria_M Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Makaron bez serca hamburger rozmoczony w deszczu czym nam błyśniesz jeszcze wieszczu? Pozdrawiam i witam :)))
Rekomendowane odpowiedzi