Marek Paprocki Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 i znów rozbiła się noc na tarczy słońca mali żołnierze podejmują nierówną walkę wyraźna przewaga życia nie pozwala im jednak umrzeć
Rintrah Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 paradoksalnie dobrze ;) brak mi tylko tego, zeby to byl jeden "flow"... szczegolnie strofa 2, znaczy po 2wersie mnie uwiera. niemniej serdelki ;) pees. teraz przyuwazylem tytul, jego bym zmienil, bo to "paradoksalnie" cisnie sie na usta(widac w kommencie ;P ) i uplyca wiersz w oczach odbiorcy (moich) ;-)
e-m-e-m Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Paradoks w miniaturze i znów rozbiła sie noc w oczach słońca i tyle :)
Izabella_Sendor Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 bardzo dobrze tekst bardzo logiczny-co w tym przypadku ważne no i odkrywczy w tym swoim tykaniu tego,co jasne-có równie ważne;-) pozdrawiam
Witold Marek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Paradoksalnie wzrusza bezruch w głowach naszych :) Równina jest cielista, żołnierze są sobie braćmi, nigdy nie jest tak ciemno, jak się mniema...
Roman Bezet Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Bardzo - Panie Marku ;) Jednak (po swojemu) namawiam Pana do skrótów (!) ;D Proszę przemyśleć taką propozycje (wiem, że bezczelna, ale czegóż się nie robi dla sztuki ;)i znów rozbiła się noc na tarczy słońca mali żołnierze podejmują walkę wyraźna przewaga życia nie pozwala im umrzeć Trochę się "przyciemniło", ale może zyska przez to "paradoks"? pzdr. b
Marek Paprocki Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a tak może być panie Romanie, bo mnie też coś nie pasowało.
Rekomendowane odpowiedzi