Antoni Leszczyc Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jerzy z Żytomierza, żwawy, ćwiczył mężnie swoje stawy. A w stawie to najbardziej ćwiczył mi moją Magdę! Tak kumkają mi życzliwe żaby.
Franek Klimek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Teraz oniemiałem prawie : Czemu Magdę trzymasz w stawie ? Jeszcze jedna myśl mnie gnębi, że dziewczyna sie przeziębi ! ef
Antoni Leszczyc Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Niech i kaszle, i gdera, niech i kicha, umiera! Już nie żal mi jej teraz, szlag mnie trafił. Cholera, źle jej to było w domu? Trza było po kryjomu w staw iść, co w okolicy? Mamy tuzin prysznicy!
Franek Klimek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 No cóż, ja nie chce za nią łazić, mocno musiała się narazić, ale to nie jest dobry znak jesli Cię przez nią trafił szlag. Teraz gdy tak szaleje Jerzy szlag może także w staw uderzy ? ef
czarna Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 miała tuzin prysznicy a wolała staw? los dziwną historię utkał więc kochanku Ty się spraw bo pójdę szukać stawu i...Jurka ;)
Franek Klimek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Jurka ? Dlaczego zaraz do niego ? Może Ty najpierw sprawdź Antoniego . ef
Antoni Leszczyc Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Sugestia Franka bystra i wartka, więc ją popieram tego poranka ;)
czarna Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Sugestia Franka warta przemyślenia. Antoni? Jesteś gotowy do ... sprawdzenia? ;)
dytko Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Franek Jerzy z jednej krwi w tym i cały morał twki pod prysznicem Magda z biczem a Antoni z tego drwi :)
Rekomendowane odpowiedzi