Marek.zak1 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Kiedy przy tobie zasypiam, Zmęczone oczy zamykam. Czuję, że jesteś tak blisko. Mam twoją miłość. Mam wszystko, Co mogłem dostać od świata. Edytowane 5 Marca 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 4
duszka Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozornie proste, ale niezmiernie głęboko sięgające wyznanie... Wzrusza mnie :) Troszeczkę zbyt prozaiczny i niekonieczne potrzebny wydaje mi się ostatni wers. Wymowa przedostatniego jest tak ważna i silna, że byłby według mnie pięknym zakończeniem. Pozdrawiam :) 2
Wędrowiec.1984 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Wiersz jest świetny i rada Duszki jest słuszna. Zakończenie będzie wtedy bardziej poważne i epickie. Edytowane 5 Marca 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Chyba się z Wami zgodzę. Dzięki. M
evicca Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się pod Twoim wierszem obiema rękami. Jest taki krótki, a taki piękny i w pełni oddaje również moje uczucia.
Marek.zak1 Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Dzięki. Jest mi bardzo miło. Pozdr. Marek 1
Roklin Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Krótko, zgrabnie, przekonująco. Podzielam opinię @duszka. I więcej nie trzeba. :)
Rekomendowane odpowiedzi