Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zawiesiłem na oknie słońce, Mrugające po moim pokoju. Walczące po to, by wygonić cienie. Rozwiane myśli, potargane powietrze, Rozgarnięty horyzont, błękitne ścieżki, Jaskinia rozjaśnienia – tunel zbawienia.
Tdk crew Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Coś w tym jest!! Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 "rozgarnięty horyzont" oła... to prawie boli a gdzie ten wojownik? może jeszcze nierozgarnięty? :/ pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki i ja również pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawie wszystko co niesie zmianę sprawia ból (wewnętrzny).W moim przypadku ominełem ból. Wojownik wygania cienie i walczy o zbawienie. Pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawie wszystko co niesie zmianę sprawia ból (wewnętrzny).W moim przypadku ominełem ból. Wojownik wygania cienie i walczy o zbawienie. Pozdrawiam To nie tylko Wojownik jest rozgarnięty, ale i Peel i Autor...i wogóle... Gosh.. Cat
Ona_Kot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 hmmm o ile dobrze pamiętam z jakiejś prehistorii to była Armia Zbawienia nie tunel... pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawie wszystko co niesie zmianę sprawia ból (wewnętrzny).W moim przypadku ominełem ból. Wojownik wygania cienie i walczy o zbawienie. Pozdrawiam To nie tylko Wojownik jest rozgarnięty, ale i Peel i Autor...i wogóle... Gosh.. Cat Ja bym jeszcze dodał, że rozgarnięta jest Catalina i wiele innych ludzi
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, ale w tej armi są wojownicy, a tunel jest przejściem między ziemią, a niebiem, między fizycznością, a duchowością, między ciemnością, a światłością....
Ona_Kot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ale czy tunel może zbawiać? może do zbawienia najwyżej... ten tekst jest lekko bzdurny podejrzewa, że wynika to z jego "udziwnienia" na siłę próby zrobienia liryki z liryki nie zawsze skomplikowanie znaczy mądrze i dobrze pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie tylko Wojownik jest rozgarnięty, ale i Peel i Autor...i wogóle... Gosh.. Cat Ja bym jeszcze dodał, że rozgarnięta jest Catalina i wiele innych ludzi Ja już nic nie dodam... Cat
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie robię z Tego liryki i nie uważam, że ten tekst jest super, ale dyskutuję z Tobą na temat, który wyniknął z Twojego komentarza. Zgodzę się z Tobą, że tynel słóży do przejścia, tak jak samochód chcąc pokonać pewną drogę, czasami musi przejechać przez tunel, aby osiągnąć cel
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 To patrzę Catalina, że doszliśmy do porozumienia. I ja również nic nie dodam. Pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Nieładnie z imiesłowami - ące. Jaskinia rozjaśnienia i tunel zbawienia brzmią fatalnie. Ulubione oyeyowe dopełnienia. W sumie bardzo to nieporadne i nieciekawe. Nawet ja - rymarz to czuję. Probowałem coś sklecić, ale i tak nie jest to to: zawiesiłem na oknie słońce wchodzi mi do pokoju by wygonić cienie rozwiane myśli potargane powietrze poszerza mi horyzont wyznacza ścieżki rozjaśnia moją jaskinię Pozdrawiam Ja.
Maciej_Bacztub Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Witam Jacka. Ja nie jestem rymiarzem, więc nie jestem w tym dobry, osiągnąłem lepsze wyniki w białej poezji. Twoja próba utworzenia tekstu na bazie mojego jest niezła. Całkiem nieźle to zrobiłeś. Ja wolę pisać o prawdzie i o zapomnianych przez ludzi duchowości i o tym jak oni odwracają się na rzecz "fizyczności" Wolę też być za to piętnowany niż podziwiany (nie chodzi mi o ten tekst) Wiem, że to co dzisiaj opublikowałem nie jest na wysokim poziomi. Jest raczej i to mało powiedziane średniakiem, ale i tak nie mam czego się wstydzić. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi