Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Wojownik

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Prawie wszystko co niesie zmianę sprawia ból (wewnętrzny).W moim przypadku ominełem ból. Wojownik wygania cienie i walczy o zbawienie.
Pozdrawiam

To nie tylko Wojownik jest rozgarnięty, ale i Peel i Autor...i wogóle...

Gosh..

Cat
Ja bym jeszcze dodał, że rozgarnięta jest Catalina i wiele innych ludzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie robię z Tego liryki i nie uważam, że ten tekst jest super, ale dyskutuję z Tobą na temat, który wyniknął z Twojego komentarza. Zgodzę się z Tobą, że tynel słóży do przejścia, tak jak samochód chcąc pokonać pewną drogę, czasami musi przejechać przez tunel, aby osiągnąć cel

Nieładnie z imiesłowami - ące.
Jaskinia rozjaśnienia i tunel zbawienia brzmią fatalnie. Ulubione oyeyowe dopełnienia.
W sumie bardzo to nieporadne i nieciekawe. Nawet ja - rymarz to czuję. Probowałem coś sklecić, ale i tak nie jest to to:

zawiesiłem na oknie słońce
wchodzi mi do pokoju by wygonić cienie
rozwiane myśli potargane powietrze
poszerza mi horyzont wyznacza ścieżki
rozjaśnia moją jaskinię

Pozdrawiam
Ja.

Witam Jacka.
Ja nie jestem rymiarzem, więc nie jestem w tym dobry, osiągnąłem lepsze wyniki w białej poezji. Twoja próba utworzenia tekstu na bazie mojego jest niezła. Całkiem nieźle to zrobiłeś. Ja wolę pisać o prawdzie i o zapomnianych przez ludzi duchowości i o tym jak oni odwracają się na rzecz "fizyczności" Wolę też być za to piętnowany niż podziwiany (nie chodzi mi o ten tekst) Wiem, że to co dzisiaj opublikowałem nie jest na wysokim poziomi. Jest raczej i to mało powiedziane średniakiem, ale i tak nie mam czego się wstydzić.
Pozdrawiam