marian spendel Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 na wszystkich drogach świata szukam Ciebie Dziewczynko moja przez krew pot i łzy
nina key Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Przyjemne. Takie "dla mnie". Trochę "Wojaczkowate"
Catalina Acosta Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A dla mnie wcale nie przyjemne. Niekoniecznie widzę tu Wojaczka - zaś "krew, pot i łzy" - to inna bajka... I co to niby ma być? Cat
nina key Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 nie widzisz tu Wojaczka? To poczytaj jego poezję. Znajdziesz. Gwarantuję. I nie miałam na myśli tylko krwi i potu. Rafał nie tylko o tym pisał.
Ona_Kot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 szkoda, że tak mało i tak banalnie i nawet nie bardzo można się zorientować o czym pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja widzę a owe drogi świata to niewątpliwie Stachura :/ pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja widzę a owe drogi świata to niewątpliwie Stachura :/ pozdrawiam Obawiam się, że i ja go zobaczę, haha! I to wkrótce, jak będę więcej takich tekstów czytać. Cat
Rekomendowane odpowiedzi