Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) jest taka rzepka co sama się nie skrobie droga niejedna z rozumu do serca jest ktoś kto palcem kiwnie w bucie jednak i serce twarde hojne w miękką dupę są takie dusze brudne i fałszywe których występków nie zmyjesz pachnidłem lecz już aplauzu bo nie znika wszystek grzęznąc w pomyjach nie czuć szarym mydłem są takie oczka co być w głowie nie chcą i niepokorność co dwóch matek nie ssie i taka ręka której nie odejmiesz a także perły których wart i wieprz jest z ukłonami dla: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 12 Lutego 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 10
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 z ukłonami również do: @Patryk Robacha @8fun @Czarek Płatak
Sztach.Eta Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 ''Na odwyrtkę" - dawno nie słyszałam tego wyrażenia, nie przyznam się ile dekad temu, ale wieki całe! I już samo to sprawiło, że z przyjemnością otworzyłam te pudełeczko, a tu.. nie zawiodłam się, i nie żałuję. I wierzę na słowo, że taki - na odwyrtkę - jest. Sztach.eta 1
Czarek Płatak Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 Odkłaniam się. Prawdziwie na odwyrtkę i bardzo wdały numer :)) 1
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nie jest tak źle z tą odwyrtką (na dowód link poniżej), ale rzeczywiście, to zwrot niedzisiejszy, używany czasem przez moją babkę. A tak przy okazji, miło mi spotkać kogoś, kto jeszcze pamięta takie, taką strych-ninkę ;) Dzięki za miły komentarz, pozdrawiam. jan_ko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, proszę bardzo, "wdało" wypalił i o mało nie usiekł, aliści zamiótł całkiem nieźle ;) Dzięki Czarku, pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 @iwonaroma, @Waldemar_Talar_Talar, @samm Dziękuję bardzo :)
beta_b Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Czasem u mnie się mówiło, że coś robię na odwyrtkę. ;D Ukłony Mistrzu. bb 1
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy, że przekora byłaś, fajnie :) ja miałem zadziory - wiecznie. To jest Mistrz! A nawet dwóch!! 1
Don_Kebabbo Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W epoce plastiku głupawego naprawdę nietrudno o takie. Nieźle pokombinowane. Pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Don_Kebabbo, pozdrawiam :) Edytowane 7 Marca 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Mario, dziękuję bardzo :) @beta_b, @Bożena Tatara - Paszko, @Don_Kebabbo, @Maria_M I za serducha, pięknie się kłaniam.
Rekomendowane odpowiedzi