Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 Kto go nie zna niech żałuje Zaraz o nim zarymuje Wraca mąż do swojej zony Strasznie przy tym napalony Lecz do nocy czekać musi Choć go żona dupcią kusi Wstrzemięźliwość to jest cnota Gdy przy dzieciach jest robota Lecz nadeszła wreszcie noc Więc mąż juz wyciąga koc Wino już w kieliszki leje I na samą myśl sie śmieje Cd w wieży muza leci Żona juz usypia dzieci... Już jest przy nim jego Luba Jego chluba ...jego zguba.. Juz pieszczoty swe zaczęli Gdy te pierwsze usłyszeli I już żona pędzi szybko "Co sie Stało moja rybko?" Szkrab już spacyfikowany Więc już znowu idą w tany Nie ma czasu na głupoty Czas sie zabrać do roboty Już do piersi sie dobiera Lecz i krzyk do nich dociera Przerwa druga ...niezbyt długa Teraz bedą dziać sie cuda Żona w lot rozkłada uda Lecz mąż leży jak ten słup Bo usłyszał tupot stóp Nie minęło sekund sześć Gdy zaspane słyszą "cześć" Już wpakował sie do łóżka I tak szepcze nam do Uszka "Kocham was moja rodzinko" Z ta anielską swoją minką No i koniec seksu dziś Rundę trzecia wygrał miś 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Tym debiutowalem tutaj a tak wyglada po roku czasu na orgu Kto go nie zna niech żałuje Zaraz o nim zarymuje Wraca mąż do swojej żony Strasznie na nią napalony lecz do nocy czekać musi Chociaż żona dupcią kusi Wstrzemięźliwość wielka cnota Gdy przy dzieciach jest robota Lecz nadchodzi wreszcie noc mąż wyciąga z szafy koc do kieliszków wino leje i na samą myśl się śmieje. Z wieży nęci już muzyka żona dzieci ich usypia. Wnet przybyła jego Luba Jego chluba ...jego zguba.. Gdy pieszczoty swe zaczęli pierwsze dziecię usłyszeli Zatem żona pędzi szybko "Co się stało moja rybko?" Szkrab już spacyfikowany Więc od nowa idą w tany Nie ma czasu na głupoty Czas się zabrać do roboty Mąż do piersi się dobiera Lecz i krzyk do nich dociera Przerwa druga ...niezbyt długa Teraz bedą dziać się cuda Żona w lot rozkłada uda Lecz mąż leży jak ten słup Bo usłyszał tupot stóp Nie minęło sekund sześć Gdy zaspane słyszą "cześć" Szkrab pakuje się do łóżka czule szepcząc nam na uszka "Kocham was moja rodzinko" Z tą anielską swoją minką No i koniec seksu dziś Rundę trzecią wygrał miś Edytowane 10 Lutego 2019 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 obserwacja jak z autopsji - super Pozdrawiam 1
evicca Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skąd my to znamy :)) Uśmiecham się, aż mnie policzki bolą :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Marcinie, toż śmiech przez łzy. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Dziekuje za miłe komentarze oraz serducha to wasza praca, nad szlifowaniem mojego pióra. Przede wszystkim Alicji, Bety, Barbary, Deonix, Jacka, Marlett, Naty, Janka, Justyny, Marii itd mam nadzieje ze reszta sie nie obrazi ale sporo was tutaj :) Dobrze też czasem odświeżyć zakurzone potworki 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawione. Wciąż i już to moje krzaki, które wszędzie się wciskają. Fakt jeszcze wiele wody musi upłynąć, żeby moje potworki dorosły i zmieniły się w łabędzie ;)
8fun Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. seks - prymitywna rozrywka "nowego wspaniałego świata" 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś Cię chyba ugryzło 8fun. Seks od zarania dziejów był prymitywna rozrywką. W potopie Sienkiewicza miałeś gwałty i podpalenia. Czyli czas płynie a rozrywka sie nie zmienia. Pod przykrywką coraz bardziej rozwiniętej technologicznie cywilizacji stety lub niestety dalej hołdujemy tym jakże pierwotnym instykntom. Reasumując czy nowy świat czy stary Te same zalety te same przywary ;)
8fun Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie, "nowego" z perspektywy mojego życia - zmian które zaobserwowałem. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi