Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) To jest moja głowa opadła, cicho leży nie odczuwa nacisku poduszki miękkiej, szyja jest wolna, ramiona rozkoszą bez bólu, ręce , dłonie - o to dobroci tonie. Już czas zacząć - delikatne leczenie, idę po zbawienie - nadchodzi zakończenie. Na zegarku godzina mija... - Będzie dobrze, kochanie - zasypiam. @Justyna Adamczewska Edytowane 2 Lutego 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam - albo się nie wyspałem albo nie rozumiem wiersza. Wiem że to trudny wiersz. Dużo miłego życzę. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Waldku, to o chorowaniu i uldze, jaką przynoszą leki. Dzięki za zatrzymanie się nad moim wierszem. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak trudny, masz przeczucie, trafiasz w punkt. Jeszcze raz dziękuję.
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 @Liryk, @Silver, dziękuję. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - a to mnie zaskoczyłaś - zagubiłem się jak widać. Dziękuje za wyjaśnienie. Pozd.
tetu Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Justuś, jeśli mam być szczera, wiersz nie przypadł mi do gustu. Po prostu nie przekonałaś mnie na tyle, bym uwierzyła. W trzecim wersie pierwszej strofy zmieniłabym szyk, a ostatniego w ogóle nie rozumiem. W drugie nieciekawe rymy leczenie, zbawienie, zakończenie :( Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sama pomyśl jak to brzmi. Co złego to nie ja, ale wiesz, że zawsze piszę szczerze;) Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Tetu, kobro, pod wpływem emocji pisany. Poracuję nad tym. Dzięki za wnikliwość. Justyna.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) @Justyna Adamczewska Powiem Ci, że ten tekst ma klimat. Emocje w wierszu czuć, a czymże byłaby poezja gdyby ich nie wzbudzała w czytelniku? Pozdrawiam i kładę się spać. :) Edytowane 3 Lutego 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Wędrowcze. To taki trochę nie wiersz, sama nie wiem. Miło, że dostrzegłeś mój utwór. Peelka próbowała wczuć się w położenie b. chorej osoby. Może się choć trochę udało. Miłego dnia J.
Rekomendowane odpowiedzi