Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Julianowi Tuwimowi i jego genialnej Lokomotywie. Najpierw powoli, po gładkiej jej skórze, głaskanie, muskanie, na dole, na górze. Ustami po twarzy, po włosach, po szyi, leciutko, cichutko jak odgłos motyli. Potem bo biuście, ramionach i brzuchu, gdy leży i pręży się niemal w bezruchu. Wciąż delikatnie, tak bardzo powoli, bo czas przecież żadnej nie gra już roli. A potem szybciej krew w ciele ich krąży, szybciej i szybciej. Na pewno więc zdąży. Ciała stykają się całkiem niedbale, lecz nie przypadkiem są razem już stale. Wreszcie złączeni. Ruchy gwałtowne są coraz szybsze. Całkiem stosowne do rosnącego wciąż podniecenia i połączenia znowu pragnienia. I szybciej i szybciej i czemu tak gna. Dwa ciała splecione, tak dziwna to gra. Są razem ze sobą i wciąż się kotłują, stykają i głaszczą, namiętnie całują, a ruchy przedziwne podobne wzajemnie, ja nigdy bez ciebie, ty nigdy beze mnie. Szaleństwo stykania, dotyku nirwana, miłości bezkresem zupełnie porwana. I nagle, jak wulkan zapłonął na szczycie oboje są razem w zupełnym niebycie. Coś nagle błysnęło, a oni złączeni kotłują się nadal, jak dzicy, szaleni. I po co i dokąd i dokąd ich gna, dwa ciała złączone, ta wspólna ich gra. Oboje są razem we wspólnym zachwycie, złączeni w miłości, silniejszej niż życie. I nagle oboje zastygli w niemocy, jak gdyby czekali wzajemnej pomocy. Bo wszystko się stało. Odwieczne marzenie i boskiej miłości szaleńcze spełnienie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 17 Lutego 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 12
Annie Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 I choćby przyszło tysiąc atletów i każdy zjadłby tysiąc kotletów i każdy nie wiem jak się wytężał to nie rozdzielą - taki to splot ciał.:) Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać :) Pozdrawiam 2
evicca Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Świetne. Tuwimowi też by się pewnie spodobało :)
Marlett Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale, Ruszyła - maszyna - po szynach - ospale, Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi, A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! Po torze, po torze, po torze, przez most, Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las, .... 1
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Mam taką nadzieję:). Edytowane 17 Lutego 2021 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Hahaha;) Kotłują - dobre. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witam - w tym temacie nie ma barykad - dobry i szczery wiersz. Jak na debiut to super oby tak dalej. Pozd. 1
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dzięki za wszystkie uwagi. Pozdrawiam. Marek 1
iwonaroma Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 iska to się pchły podobno :) Szał to mi się Podkowińskiego podoba, a Ty Marku z zak- ładu karnego? :) że Cię tak chucie ponaglają?...
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Wrodzony temperament. Ten typ tak ma :).. A szał Podkowińskiego podziwiam, ale moje preferencje to kobiety.
jan_komułzykant Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 niezły kociołek i to bez przykrywki :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Trochę przypomina mi to Trzynastą księgę Pana Tadeusza. ;) Jest spoko.
beta_b Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Fajny t/s/eks/t bez nabożeństwa. Skróciłabym w drugiej części o kilka wersów (po szczycie jeszcze się akcja kręci a po co?) bo się robi przegadany. Ale pomysł jest zabawny. Pozdrawiam, bb
Stary_Kredens Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Bardzo udana parafraza ... i choćby przyszlo tysiąc atletow i każdy zjadłby tysiąc kotletów i każdy nie wiem jak się natezal nie powstrzymają - dalej gnaja i gnaja pozdrawia kredens
ais Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 @Marek.zak1 No, fajowe! A jakie płynne! Gratuluję. Też mam jednego erotyka, jest na innym portalu, tutaj bym go nie wstawiła, bo jest zbyt wulgarny...
Marek.zak1 Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak szał pędzącej lokomotywy, to szał:)
Gość Franek K Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 Że też ja przegapiłem ten tekst Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Musiałem być wtedy w niebycie. Kapitalny pomysł. Gratulacje
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Marku jak zawsze cud, miód, malinowo☺
Gość Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @Marek.zak1 no super! Nic dodać - nic ująć. I nawet są nawiązania do klasyki ;). Po takim wierszu faktycznie - cóż jeszcze można napisać, żeby się nie powtarzać? Podejście godne mistrza: raz, a dobrze!
Rekomendowane odpowiedzi