Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Stary_Kredens Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) nie mam zastrzeżeń choć do mnie ma ten i tamten i nawet ta za to i tamto za to co było czego nie było za moją głupią naiwną miłość za śmiech i za spojrzenie za kwiaty i za kamienie nie mam zastrzeżeń wszystko przyjmuję wrzucam na klatę dlaczego? chętnie to wytłumaczę nieczęsto ale czasem tak bywa nie mniej ni więcej ale znowu jestem szczęśliwa nie nie wygrałam w totka ani w zdrapkę nie awansowałam choć miałam chrapkę i znowu lepsza okazała się ta więc czemużem szczęśliwa bo mam nowego psa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji) 16
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super, Jaki fajny. Kłaczaty taki, pyszczek milusi. Nie dziwię się, że jesteś szczęśliwa @Stary_Kredens. Pies też przeszczęśliwy na pewno. Dobrej nocy, Justyna. :))
Stary_Kredens Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak , bardzo szczęśliwy i poza gryziem kapci, jak na razie, grzeczny - dobrej nocy
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) @Stary_Kredens, ;))) A ja ma na imię Twój nowy pies? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kubuś, ale już tak był nazwany
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem życzę Tobie i zwierzakowi wszystkiego naj. To tak, jakby miła dziś urodziny. No, bywaj @Stary_Kredens. J.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ładny. Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 gratulacje, uwielbiam psy :) każdy pies zmniejsza stres zawsze pierwszy jest czy to złodziej czy dres kiedy dobrze i źle wie jak nikt inny gdzie atakować i wzruszyć pies ma plusy same i na amen kocha pies to ma i nochal Pozdrawiam. 3
iwonaroma Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 super :) ostatni wers dałabym nieco niżej, by był element zaskoczenia ;) ale oczywiście niekoniecznie zdrówka
iwonaroma Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 dla obojga rzecz jasna :)
Maria_M Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 O, tak- to prawda. Pies czy kot może przysporzyć ogrom szczęścia i radości, pod warunkiem, że kocha się zwierzęta i je rozumie. Na pewno się odwdzięczą. Ja mam dwie piękne czarno białe kotki (jak pingwiny) mama z córeczką. Zwykłe dachowce, ale mądre nad podziw. Pozdrawiam serdecznie:))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam serdecznie - jak ktoś lubi zwierzęta np. psy czy koty to umie kochać ma piękne serce - fajny wiersz no i psinka urocza. Pogodnego dnia życzę.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Famtastycznie po prostu :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ha, i to jest jedyna wierna miłość za pieniądze, którą można kupić. Podrap go proszę za uszkiem od Ali Uśmiechu i radości :)
Stary_Kredens Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Same plusy tylko czasem taki malutki tyciuski minusik kredens pozdrawia Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja poprawiam i pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ja na chwilkę tutaj tylko: Dobry wierszyk z fajną psinką ;) Pozdrawiam.
Roklin Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Rewelacja! To jest sztuka, w gąszczu różnych spraw dostrzec akurat taką, która sprawia najwięcej radości. Świetne! :)
Nata_Kruk Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Sprytnie ułożyłaś całość, Kredensie, wyczuwa się delikatne rymy, treść żartobliwa, ogólnie, chociaż jakieś małe sygnaliki "buntu" da się wyłapać. Na koniec, szczęście, bo jest nowy pies(ek). To może uszczęśliwić, zgadzam się z tym. Pozdrawiam. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Stary_Kredens Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, podrapie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi