Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Monolog kilka słów, dźwięki w których małe kłamstwo budzi wyobraźnię, przyjemności dotykania kwiatów, rękoma, ustami, stopami gdy południe, nie patrzę w słońce uśmiecham się do ciepła, do radości istnienia kilka słów, znów psalmy, śpiewam zamiast zająć się konstruktywną krytyką snów jutro będę tańczył, jak niewidomy już teraz słyszę wyraźnie, każdą fałszywą myśl zapiszę, ty dobrze wiesz dlaczego okno zmienia się w lustro, i wciąż do nas mówi 3
Annie Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Fajny tekst, ponieważ jest w warsztacie to pozwolę sobie na uwagę. Czytam sobie z inną wersyfikacją: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś tak :) Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 podobasie bo co wiecej moge napisac :D
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dla mnie bez zarzutów, jedynie wyrzuciłabym przecinki :) To pozwoli na dowolną interpretację :) PozdrawiaM. 1
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Annie - Tak też może być, w takim układzie widać jak odczytałaś tekst. Marcin - Zawsze możesz coś więcej napisać. Dzięki za czytanie. Marlett - Przecinki są takie małe :), myślę że można przymrużyć na nie oko. :) Pozdrawiam kkk
Nata_Kruk Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dobry "monolog". Jedna płaszczyzna skrystalizowała mi się bardzo wyraźnie, kto wie, może peel w jej strukturze umieścił własne rozważania. Pasuje mi podana forma, ale jednocześnie, pomyślałam o słowie.. "kilka".. czy w kontekście.. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... nie powinno być zapisane.. kilku.? bowiem po "istnienia" nie ma przecinka. Gdybyś.. bez interpunkcji, to ok. puenta z lustrem, bardzo. Pozdrawiam. ps. Propozyjca zapisu Ani, też fajna.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nata - kiedyś pisałem unikając interpunkcji, zostawiałem tekst czysty, bez narzucania sposobu czytania. Teraz cięcia tekstu i przecinki traktuję trochę podobnie, jak znaki przy drodze a nie na niej. Mam nadzieję że pomagają nie stwarzając zagrożenia. Dziękuję, i pozdrawiam kkk
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, ładnie, fajnie to ująłeś. Zagrożenia na pewno nie stwarzają, no gdzie, coś tak małego.?...:)) 1
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam kkk
Rekomendowane odpowiedzi