Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 ojej jakoś tak mi się ciepło na sercu zrobiło Chciałabym chociaż w ułamku być taka dla swoich wnucząt jak moja babcia była dla mnie   
    • Super jest ten wiersz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Włodziu gdzie Ty mieścisz tyle wrażliwości w sobie  Ech 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97 Technologia bierze górę lecz przyroda zawsze znajdzie wyjście z sytuacji, na przykład trawa wyrastająca pomiędzy betonowymi płytami na chodniku, czy też przebijająca się przez asfalt albo mały kwiatek przedziera się pomiędzy szczelinami wyżej wymienionych. Dziękuję!   @Roma Rzeczywiscie, cóż można więcej...najlepiej być tam i oddychać świeżym polnym powietrzem. Dziękuję!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Każdego dnia w pracy, mijam na korytarzu stół bilardowy... rzadko kogoś tam widzę. Ostatnio nawet wyczytałam na forum pracowniczym apel o drugi kij, bo jest tylko jeden. W pokoju pracownika mamy książki, gry planszowe, można oglądać filmy na dużym ekranie telewizyjnym... zwykle miejsce to świeci pustkami. Czasami na przerwie obiadowej kilka osób siedzi na super fantastycznych siedziskach (są faktycznie boskie) i przegląda wiadomości w telefonie. Ping-pong i owszem - stół stoi na balkonie, ale tylko latem i można z niego korzystać tylko gdy są przestoje (bardzo rzadko). Już od kilku dni zamknięto balkon i nie ma do niego dostępu. Tak, że... no jak dla mnie, to pozory. Kiedy przyjeżdżają skośnookie delegacje, to można im pokazać, jak wspaniale jest pracownikowi... a może raczej jak wspaniale mogłoby być.   Co do nudy, dziś nad nią debatowałam ze współpracownikiem... mieliśmy dzień pracy na stanowisku, na którym jest się niewidzialnym wewnątrz-systemowo, żadnych błędów, żadnego czasu, żadnych norm i wiesz co? Jedno drugiego musiało stopować. Nie potrafiliśmy zwolnić, a co dopiero się nudzić w nic nie robieniu. Zasmuciło nas to... i dało do myślenia.    Pozdrawiam :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...