Jacek_P. Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 . O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny... . Leopold Staff O liście kropliście deszcz szemrze majowy i myśli majowe mi wkrapla do głowy. Ich mrowie mży w głowie i nieźle się mają, imadłem imają i majem ją mają. Majowych majaczeń rój rojniej się kłębi od wolnych, namolnych, krakowskich gołębi.
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 bravissimo! bardzo majowe i wiosenne wpasowane w pogodę ;) pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dzięki Kocico! Niezły maj mamy w tym styczniu! A-ja-do-ma-ja mam stosunek stosunkowo stosowny. Pozdrówko. Ja.
Ona_Kot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 wspaniała wiosna tej zimy iście letnia jak jesień ;) pozdrawiam
Antoni Leszczyc Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Rzec można jedno: przyjemna miniaturka :) Strona techniczna godna podziwu, podziwiam więc techniczność. Stan emocjonalny oddany, czyli wiersz jest sukcesem. Rzecz jasna "Deszcz jesienny" był pierwszy - ale jako zabawa ze słowem i "Majowe wariacje" podobają mi się. Pozdrawiam, Antek
Jacek_P. Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Dzięki Antku. Muszę Ci dopowiedzieć, że w Krakowie gołębie są strasznie namolne! Pozdrawiam emocjonalnie. Ja.
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 smakowity kąsek... Pozdrawiam Agata
Jacek_P. Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Agatko! Miło mi było nim się z Tobą podzielić. Pozdrawiam wielce. Ja.
Rekomendowane odpowiedzi