evicca Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Pachną pierniki i barszcz z uszkami, choinka kryje podarunków stos. Stół przystrojony płomyczkiem świecy, z radia Demisa kolęduje głos. Już pierwsza gwiazdka, czas na opłatek - łamiąc go waśnie odrzucamy w kąt. Przebaczmy sobie w ten magii wieczór i życzmy sobie CIEPŁYCH, ZGODNYCH ŚWIĄT! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 30 Grudnia 2018 przez evicca (wyświetl historię edycji) 4
evicca Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Wesołych, rodzinnych, pełnych poezji Świąt dla wszystkich Was, którzy to czytacie! Edytowane 22 Grudnia 2018 przez evicca (wyświetl historię edycji) 1
Patryk Robacha Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 Choć jestem Żydem, to życzę pogody ducha i mocy dzielenia się nią z najbliższymi nie tylko w czasie Bożego Narodzenia, ale zawsze. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 @evicca, taki słodki, spokojny wiersz. Domowy, ciepły, jakże Ci dziękuję za niego. Aż łezka w oku, bo ja... no tom ja, J. A. tylko. Eh. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magia. Życzę spokojnych Świąt. Czuję zapach pierników, barszczu, zapach choinki i podziwiam jej urok, a te podarunki! Świece - nisą nadzieję na lepsze dni, kolęda. TO JEST PRAWDZIWY DOM. Justyna. 1
evicca Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 Cieszę się, że podoba się Wam mój wiersz i dziękuję za miłe słowa. 1
karenka Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 Przyjemnie,klimatycznie,więc życzę Tobie Evicca wyjątkowych Świąt,pełnych ciepła i miłości/pozdrawiam świątecznie*
WarszawiAnka Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 Wzajemnie, na półmetku. :) 1
Rekomendowane odpowiedzi