Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) nie poddawaj się gdy smuteknie zamazuj barw szarością tylko wyjdź i przeklnij sobie nawet bardzo bardzo głośno potem otrzep z siebie kurz i powoli pewnym krokiem udaj się przed siebie wierząc w sens kolorów swego życia nie zamazuj barw szarością tylko walcz z nią i wygrywaj udowodnij że twa słabość ma na imię - mała chwila Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
WarszawiAnka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Bardzo mi się podoba - jest pełen optymizmu i podnosi na duchu. :) Jednak teraz i tak wokoło pełno szarości, a barw - niewiele. Dlatego dopisałam jeszcze jedną zwrotkę: a jeżeli wkoło szarość czarny kontur, białe plamy, rzuć kolory w ciemne ramy, a wraz z nimi wróci radość Pozdrawiam P.S. Mam tylko zastrzeżenia do drugiej zwrotki, a konkretnie chodzi mi o zbyt krótki pierwszy wers i brak rymów. Proponuję ujednolicenie, aby wszystkie zwrotki miały taką samą formę.
WarszawiAnka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zapamiętam sobie ten tytuł - bardzo do mnie przemawia, zwłaszcza teraz.
evicca Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Bardzo przypadł mi do gustu ten wiersz. Jest świetnie!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło widzieć - pomyśle nad tym co napisałaś. Jednak najważniejsze że się podoba za to dziękuje oraz za serduszko. Dużo miłego życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - cieszy mnie te podobanie - dziękuje i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że przypadł - miło to słyszeć - dziękuje za to i za serduszko. Ciepełka życzę. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witaj @Kobra - dziękuje za głosik - jest miły. Ciepełka i uśmiechu życzę. 1
karenka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Bardzo pozytywnie nastraja Twój wiersz Waldku i chce się żyć-pozdrawiam cieplutko*
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie to bardzo - dziękuje za to za czytanie i głosik. Miło taki komentarz przeczytać. Życzę samych pozytywów.
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Twój wiersz mnie uśmiechnął i zachęcił.... ostatni wers zastanowił....
Anastazja Sokołowska Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Bardzo pokrzepiający i umacniający tekst, Waldemarze. W prostocie wiersza tkwi siła - samo życie ;) Pozdrawiam
Gaźnik Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fantastyczny :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Eliszko - miło że czytasz moje coś niecoś - cieszy mnie twój uśmiech. Dziękuje. Kolorowego dnia życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też ta sądzę że w prostocie dużo ukryte...dziękuje za czytanie Anastazjo i za serduszko. Miłego ci życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie to co napisałeś - dziękuje za to i za serduszko - jest miłe. Pozd.serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to się ciesze z tej świetności - dziękuje ci za przeczytanie oraz serduszko . Miłego dnia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 @Eliszka - dziękuje za serduszko.
Rekomendowane odpowiedzi