Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Ciężkie stopy, lekkie serce Ciężkie stopy, lekkie serce — z tym brzemieniem los koślawy w dniu narodzin mnie o ziemię rzucił, bym o niebie marzył. Panoramy złe na przestrzał płyną w rzędzie nigdzie, nigdzie, wolną rzeką w ciągłych echach przelewają się zastygłe. Pośród lasu pni sczerniałych, w życia pajęczynach gęstych czasem błyśnie listek jasny, znika nagle w wirach wietrznych. Dzień mi skrzydła świtem zlepia, noc topnieje jak gromnica ciszę w niebo czyste śpiewam, milczę, milczę do księżyca. W zapatrzeniu, w zamyśleniu, stopy w pyle, lira w sercu, idę w linię widnokręgu, aż w błękitu wniknę przestwór. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 7
Maria_M Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Bardzo ładnie, płynnie, leciutko, ach! Ambrozja :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję :) Czy wersy wyświetlają się równo, czy to mój zwariowany telefon tylko mi je przesunięte pokazuje?
Maria_M Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest równo, jak pod linijkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To widocznie mój tel jakieś mi psikusy płata
Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 @evicca Podziękowania za serce dla moich bazgrotów :)
Deonix_ Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Ładnie, ładnie, nawet bardzo :) Porwało mnie :) Tylko: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak miało być czy - wniknę ? Pozderki i ukłony :))
Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A skund wyniknę jest wynikiem złośliwości elektronicznych przedmiotów martwych i mojego roztrzepania.. Dziękóweczki wieeelkie za słowa życzliwe i skierowanie uwagi na niepotrzebne 'yyy odsiękłaniam, joł ;)
Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Pragnę również za wizytę i serca podziękować z całego serca paniom @beta_b, @Silver moc pozdrowień
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 U Ciebie zawsze czarująco. Dziwne, że go przeoczyłem.
Czarek Płatak Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytancję :) Cieszę się, że zajrzałeś.
Bogdan Brzozka Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A z tej strony Ciebie nie znałem - ,,Dzień mi skrzydła świtem zlepia, noc topnieje jak gromnica ciszę w niebo czyste śpiewam, milczę, milczę do księżyca." zajefajnie się czyta, ja także b.często milczę do księżyca, świetne metafory, pozdrawiam Cię, Czarek. :)
???? Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie Ci przerzutnia wyszła, nie zaburza mocno rytmu, wiersz bardzo ciekawy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarek Płatak Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że odkrywasz mnie i z tej strony właśnie :)
Czarek Płatak Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziękował i kłania się :)
Rekomendowane odpowiedzi