Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Robert Witold Gorzkowski Cześć  Robercie,  tak sobie ostatnio podczas spacerku po tutejszych wierszach i komentarzach natrafiłem całkiem przypadkiem na twój wpis o poetach z innego portalu i wyróżnieniu jednej pani poetki z tegoż forum. Co prawda ,, de gustibus non  est disputandum'' ale mam dla ciebie propozycję taką po znajomości. Skoro uważasz niejaką  panią Wandę Kosmę za najlepszą poetkę to zaproś ją może tutaj na Poezję .org. Po kiego grzyba ma marnować swój talent wśród grafomanów na Twoich Wierszach? Niech tutaj zablyśnie swoim talentem bo tam przecież ludzie publikują na ogół gnioty i nie znają się w dodatku na poezji i co gorsza na pisaniu wierszy.Pani Kosma natomiast to przecież wykształcona osoba nieomal erudytka o ogromnej wiedzy. Jeśli zatem faktycznie tak uważasz jak napisałeś w swoim komentarzu liczę na twoje zaproszenie tej wspaniałej poetki do tego portalu. pozdrawiam ciebie serdecznie Maciej
    • @violetta wybudziłam się jak moja róża:)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @jan_komułzykant   pamiętaj nigdy nie rezygnuj wciąż walcz o miejsce umysł bystry tempa i rytmu stale pilnuj niech mówią: wiersz ten od artysty   i słowem tnij jak Michał szablą wzbudzaj zachwytu piękne iskry nie pozwól wenie wejść w imadło niech mówią: wiersz ten od artysty   ... :)))
    • Czasem idę i wspominam wasze czasy gdzie pływacie w rzece i z powodu upału pijecie z niej wodę   choć to nie zdrowe widzę, że życia wam nie ubywa inaczej jest w moim przeświadczeniu   słyszałem, że ktoś prawie umarł gdy szedł po zdrowie na jezdni wspomnienia   też płynącą jak rzeka   podobno ma być jeszcze susza albo pragnienie które znika jakby ktoś zamykał drzwi w obawie, że obudzi dziecko.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...