Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Simon Tracy  W rzeczy samej sprawa prosta. Skazańcy prowadzeni na gilotynę z czarnym kapturem na głowie, taka przenośnia oczywiście, raczej wyboru innego nie mają oprócz wiary, że tam będzie lepiej...
    • patrzałem  dłuższą chwilę na ścianę  to nie było lustro  jak wcześniej myślałem  skąd pojawił się ten obraz  nie będę teraz dochodził    ogarnęło mnie zdziwienie  odtwarzane na nim myśli  biegły znacznie dalej  niż chciałem  kto mógł tworzyć … to dalej  czy będzie można  coś zmienić cofnąć    to mnie nurtowało   obawiam się  że wszystko działo się  z moim tylko  minimalnym udziałem  cała reszta została  najzwyczajniej dodana  ułożona jak sterta liści  w parku przez wiatr    i ja  tą drogą będę musiał ...   4.2026 andrew   
    • Przemoczone obłoki loki strumienie pofarbowane niebo niebiesko skłonem rozwieszone smutki na ramionach rzeczy strachy na prześwit grafitowe źródła zasolone przemywa rzęsiście deszcz pod moim niebem   urwanie chmury w basenie wyparowanych myśli dzień wcześniej
    • @Waldemar_Talar_Talar   "W rzeczywistości pytanie „Kto stworzył Boga?” jest bezsensowne, gdyż sprowadza się do pytania: „Kto stworzył istotę niestworzoną?”.  -  zaczerpnięte z Internetu.    
    • @Poet Ka   korpo przyjmuje każdego z ochotą i każe myśleć stąd dotąd ja sobie swobodę cenie w d... mając takowe myślenie :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...