MagicQueen Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Juz dawno tylko cień pozostał, wpatrzony w światła odbicie. Na sen szansy nie dostał, taki sam był po świcie. Błąkając się po pustym domu, mógłbyś nawet nie wiedzieć. Nie usłyszysz w słuchawce telefonu, co chciałby ci powiedzieć. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez MagicQueen (wyświetl historię edycji) 4
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MagicQueen, ten cień pewnego dnia z innymi cieniami do krainy marzeń wyparuje, zostawiając doświadczenie, które magicznie zamieni się w coś bajecznego. Pozdrawiam :)
Deonix_ Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też mam taką nadzieję. Smutny, subtelny wiersz, jak dla mnie ma rąbek obrazowości. Albo mam bujną wyobraźnię, bo mi się plastycznie bardzo zwizualizował. Jeno rymy mi się nie podobają. Pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po prostu życiowy wiersz. Plastycznie, mówisz, mi również się zwizualizowal. Nad rymami MQ pewnie użyje swojej magii i stanie się cud. Pozdrawiam :)
MagicQueen Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wszelkie uwagi. Na serwisie i w twórczości dopiero raczkuję ale mam zamiar się rozwijać :)
Gaźnik Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest bardzo dobrze :) Życzę powodzenia i czekam na następne Pani wiersze :)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobrze, parę lat temu, ja również zacząłem swoją przygodę na poezja.org i cieszę się, że to zrobiłem. :) Pozdrawiam
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 to pożegnanie z marzeniem jakimś.... tak odbieram... piękny wiersz
Rekomendowane odpowiedzi