Marek Hipnotyzer Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Odwiedził dziadek Tucholę * i spytał małą Mariolę: - "na pączka"? - Czemu nie... - - rzekła - Lecz na górze.. Pan woli być, czy na dole? * w kujawsko - pomorskim
czarna Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 fajne, Marku? a jak to jest na ... "na poczką"?
Marek Hipnotyzer Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 polega to na wylizywaniu nadzienia ( ? ) ;)
czarna Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Tłumaczyć mi dziś próbował Marek, co Hipnotyzował, jak to jest "na pączka". Rozpaliła mnie gorączka nauki, oby się teacher nie rozchorował.
Marek Hipnotyzer Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Czarna, co hula w internecie wie, że ciężko mi się podniecie oprzeć, więc pozycje przerabiam wciąż wszystkie w myśli, bom wierny jest kobiecie :)
czarna Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Tak o tych naukach myślałam, różne pozycje w głowie przerabiałam, że z pączka nadzienie, licząc na spełnienie, calutkie bezwiednie wyssałam. ;)
Rekomendowane odpowiedzi