Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 słówka w prawo słówka w lewo inwersja, przerzutnia melanż - metafora ażur z objawieniem wzór ścisły i sens wykończenie: plisy wersy karby formy szew do wyboru: ------------------- ///////////////////// XXXXXXXXXXXXXXXXXX cięcie . czytanie przymierzające jeśli pasuje - jest ciepło i ładnie a jak nie zawsze można przecież spruć do słowa i zacząć od nowa to wierszne dzierganie :) 9
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witam - podoba mi się te wierszowe dzierganie - fajny pomysł na wiersz. Pozd. 1
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 fantastyczne porównanie.... najlepsze to /////// ----- i xxxxx , i słówko "wierszne". Bardzo mi sie podoba wiersz, uśmiechnął mnie, wprowadził w dobry nastrój
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Na zimę - pasuje, nie prujemy ;) Pozdrawiam. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Parę oczek spadło, ale poetyczny jest :) Brawa za pomysł :) 2
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldemarze i zdrówka też
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Eliszko :) dzięki. Te szwy to czysta forma się wkradła ;)
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Don_Kebabbo :) pewnie, że nie prujemy, chyba żeby tak jak Kubica ;) zdrówka również
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Alicjo :) dzięki :) fakt, parę oczek spadło ;) raczej bardziej znam się na dzierganiu swetrów niż wierszy :) no ale cóż, lubię też coś skrobnąć klawiaturką :)
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 podziękowania dla bety i Kobry za serduszka
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale fajna
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Przypomniałaś mi mamę. Tylko, że ona nie te wierszowane, tylko prawdziwe tak "dziargała"... i to też była poezja. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robienie na drutach, wyszywanie, szycie ..- to też może być poezja :) I chyba nawet częściej tak jest niż składanie słów - bo to niby łatwiejsze ;) i wielu ludzi się za/to na/to z/n/abiera - z miernymi skutkami :( Natomiast robótki ręczne (często ARCYDZIEŁA :)) wymagają prawdziwego zaangażowania - sztuczne powoduje tylko kołtuny wełny, muliny, kordonków...oraz ubrania - co do niczego i do nikogo nie pasują :) zdrówka, Sylwestrze
iwonaroma Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 podziękowania dla wjoli :)
iwonaroma Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 dzięki Marcinowi i Joachimowi :) (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam?)
Gaźnik Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepiękny sweterek :)
iwonaroma Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Rekomendowane odpowiedzi