WarszawiAnka Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się, ale to tylko przykład. Miałam na myśli to, że kiedy jakieś zjawisko (również negatywne) powtarza się często, wielu ludzi (większość?) się do niego przyzwyczaja. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 @8fun : Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety, nie we wszystkich przypadkach to działa. :(
WarszawiAnka Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przydałaby się szczęściokopiarka... :)
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak myślę Edytowane 26 Listopada 2018 przez 8fun (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :(
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powyżej piosnka :) Pozdrawiam i dziękuję. Edytowane 26 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łańcuchy, które krępują ofiarę to rzeczy, sprawy, które wiążą ich z oprawcą strach przed niepewną zmianą. Dzięki wyzwoleniu się z łańcuchów, ofiara może zrozumieć naprawdę to zagadnienie.
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za sprostowanie, właśnie to chciałam powiedzieć i się poplątałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałem bądź słuchałem nie jestem pewien, bo bardzo dużo czytam, a gdy oczy łzawią odsłuchuje. Tytułu i kto napisał też nie pamiętam. W tym opowiadaniu otworzono nowy zakład usługowy, który zajmował się zatrzymywaniem szczęścia.
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślałem, gdyż robisz rzeczy szybko z braku czasu bądź masz taka osobowość (Z góry przepraszam, że odnoszę się do osoby autora nie do zagadnienia.)
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z robienia kilku rzeczy naraz.
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieca "podzielność" uwagi — widze na co dzień jako brak uwagi, szczególnie gdy prowadzą rozmawiając przez telefon. To taka powieszchowna moja ocena "kobiecej podzielność uwagi" :) Edytowane 26 Listopada 2018 przez 8fun (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś zbyt surowy. To mężczyźni, gdy prowadzą, to w jędnej ręce telefon, a w drugiej papieros. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja siostra potrafi jednocześnie prowadzić samochód, rozmawiać, robić makijaż. Jak to możliwe - z braku rąk kieruje kolanem. :) Mężczyźni też się starają, ale ogranicza ich brak kobiecej podzielności uwagi :) 1
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdziwa kobieta :))
8fun Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, jakie piękne chabry, dziękuję:)
Parasol Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 wszystko przemija, oprócz obłoków.... mocne, naprawdę mocne...
Maria_M Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Parasol! Myślałam, że zniknąłeś na dobre, a tu proszę, niespodzianka :) Dziękuję za serce. Mówisz: mocne ..... Mocne stwierdzenie. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi