jan_komułzykant Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 wciąż wysyłam a gdzieś po drugiej stronie okołokorowe love story wciąż trwa w najlepsze ale to już nie moje zmartwienie wiem jak z wodospadów euforii wydostać jest się ciężko nie odnajdując brzegu zjeżdżam w tamto miejsce zarezerwowane już tylko dla siebie z inspiracji "(...) myśli wyślij" autorstwa bety_b 5
beta_b Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Czasami myślę, że cokolwiek nie napiszesz i w jakimkolwiek czasie - mnie rzuca na kolana. Rozumiem, że w tym tekście podmiot liryczny nie może się pogodzić z brakiem uwagi. Niby daje wyraz rezygnacji, ale to smutny stan, choćby brzeg był bajkowy. bb Edytowane 20 Listopada 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Coś mi się wydaję, że jeden sygnał przechwyciłam i rezerwuję już tylko dla siebie:)) Zawsze masz dobre kawałki.
jan_komułzykant Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie prawisz Beatko, ale to źródło u Ciebie wybiło, ja tylko zaczerpnąłem nieco, bo mnie wzięło :) Wysepka niewielka, bałagan, jakieś stare skorupy po orzechach i to dopiero jest poezja ;))) Bardzo dziękuję za boski komentarz.
jan_komułzykant Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, że lubisz Mayall'a? ;)) Przygadał kocioł garnkowi ;p A znając Twoje zdolności myślę, że niejeden, tylko cały rezerwat z tego wy'buszujesz, czego Ci serdecznie Mario życzę. Bardzo dziękuję.
jan_komułzykant Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Tobie również bardzo dziękuję @sawa.potiliok za prawdziwe serce do czytania ;) 1
Maria_M Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałam na myśli dwa: muzyczny i poetycki :)
jan_komułzykant Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło to słyszeć, dziękuję jeszcze raz :)
jan_komułzykant Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 @beta_b , @Maria_M, @sawa.potiliok , @Wojciech Bieluń -Targosz , jeszcze raz serdecznie za serducha, bardzo dziękuję. 1
jan_komułzykant Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 @Wieslaw_J._Korzeniowski Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi