Stary_Kredens Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 na niebie coraz bardziej granatowym nad miastem kołują ptaki stado przed chwilą spłoszyło się i z krzykiem gardłowyn wzleciało w powietrze przez moment stało się tak jak kiedyś ta sama ulica te same domy moje kroki po trotuarze są takie chwile są deja vu to samo przedstawienie jak w teatrze przystanęłam i patrzę patrzę ale wiem wiem że już inaczej 6
beta_b Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Lubię. Wierna czytelniczka. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Witaj - dawno cię nie widziałem - podoba mi się to zawrócenie minionego. Pozd. 1
sawa.potiliok Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 jedno słowo, a ile znaczenia dla mnie ma! ujmujący wiersz, pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Maria_M Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Nic już nie będzie takie same. Wzruszyłam się:) 1
Jemall Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre 1
Roklin Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Piękne! Urokliwe, staroświeckie, wzruszające :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Dawno nie czytałem twojego wiersza. Daję serduszko. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi