Zawierucha7 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Trójkąty i kwadraty. Romby i kwadryki. Świat cały zamieniłem w Czworokatne bestie. Eksperyment skończony Czas więc na wyniki Tachionow szybkie nurty otwierają sesje Za stary jestem na grzech Za młody na sen Pierścień Saturna jak melonik Na głowie Picassa Fryzura pani Agaty jakby w błoto Wpadł len W tokamaku fizycy pieka ciężkie ciasta Kosmicznej odyseja koniec czy początek Hej stary podaj cegłę zbudujemy dom Przy drodze stoi stary obmurszaly Świątek Romby. Kwadraty. Kwadryki. Oni już tu są.... 1
jan_komułzykant Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 rozebrałem na tachiony i wiersz mi się bardzo podoba, poza jednym. Powinno być chyba tachionów, bo Tachionow, podobnie jak Pietia Gorasow to chyba rosyjskim uczonym był ;))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Witam - do mnie też przemówił - dobry wiersz. Pozd. Edytowane 20 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi