Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 śmierć jest okrutna ale nie dla tych co w coś wierzą jest w ich życiorys wpisana - nie boją się jej jest sensem gorzej z tymi co nie wierzą pojęcia nie mają co to wiara tak tak to nie żart to nie czar to fakt którego tylko ten doświadczy na końcu swojej drogi który szczerze wierzy dlatego myślę dziś że warto uwierzyć nie bać się końca 4
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 W moim kolejnym wierszu........kosztowałeś codziennie wiarę, nie wiedząc, że pewne jej rodzaje...... Przeczytałem jest o czym myśleć. Pozdrawiam
Danuta Brodziak Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Panie Waldemarze to jedna rzecz która jest nieubłagana i która wszystkich spotka czy chcemy tego czy nie, jedna sprawiedliwa.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki za przeczytanie - jesteś zawsze mile widziany Wojciechu
WarszawiAnka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zmiana paradygmatu? :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak - ale wierzący mniej się boi - tak mi się wydaje. Za czytanie i głosik bardzo dziękuje. Niech wieczór cię cieszy Danuto
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - nazwał bym to inaczej ale jak ci pasuje Warszawianko nich ci będzie. Za czytanie jednak dziękuje. Udanego wieczoru życzę
WarszawiAnka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tylko moja interpretacja... :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - rozumiem to i szanuje. Pozd.
mysticp12 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Śmierć to otwarcie drzwi do Pełnego Życia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - mam nadzieje ze tak będzie - dzięki za czytanie. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgadzam się Waldku :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Cezary - dziękuje za czytanie i serce. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi